MISSIE VOOR DUURZAAMHEID

Wij helpen mensen hun leven lang zeker te zijn van hun mondgezondheid door samen te werken met de beroepsgroep om de dagelijkse mondverzorgingsgewoonten te verbeteren door voorlichting en aanmoediging.

Wij streven ernaar de prevalentie van vermijdbare problemen te verminderen met onze compromisloze wetenschap en deskundige kennis, om mensen te helpen hun gezondheid effectief en veilig onder controle te houden. Wij streven altijd naar verpakkingen & formules die de planeet respecteren.

 • Partnerschap met beroepsgroep

  Het beroep is de kern van wie wij zijn: wij helpen toekomstige professionals aan universiteiten op te leiden en wij werken samen met deskundigen om onze wetenschap te ontwikkelen en te verbeteren. Met één gemeenschappelijk doel: een betere tandheelkundige gezondheid voor iedereen.

 • De wetenschap van mondhygiëne

  Het is de kern van alles wat we doen, om mensen te helpen met hun dagelijkse problemen met de gezondheid van hun gebit: gaatjes, pijn door gevoeligheid, tanderosie, vergeling. Zodat ze in staat zijn hun leven ten volle en in alle rust te leven.

 • Onderwijs & Zorg

  Wij geven mensen zekerheid over hun tandheelkundige gezondheid: Wij geven advies, beantwoorden vragen en delen onze kennis met iedereen. Wij gaan waar mensen ons nodig hebben: op scholen om kinderen voor te lichten, op het terrein om mensen zorg te bieden & samen te werken met liefdadigheidsinstellingen/NGO's, in tandartspraktijken om superieure zorg te leveren.

Onze eerste recycleerbare tandpastatube

 • SHOP SLIM.

  Als u voor deze tube tandpasta kiest, helpt u actief mee het milieu te beschermen.

 • GEBRUIK HET PRODUCT. GENIET ERVAN!

  Gebruik de tube zoals normaal en tot de tandpasta helemaal op is.

 • RECYCLEER DE TUBE.

  Onze recycleerbare tube is niet bestemd voor de vuilnisbelt, maar wordt omgezet in een nuttig product.

   

Samen kunnen we een verschil maken.

Gemaakt voor de toekomst: de recycleerbare tube

 

Met trots presenteren wij onze recycleerbare tandpastatube. Miljarden tubes tandpasta belanden elk jaar op de vuilnisbelt. Als toonaangevend mondverzorgingsbedrijf wilden wij een recycleerbaar alternatief creëren. We zijn er trots op dat we met deze doorbraak bijdragen aan een groenere toekomst voor de komende generaties. En we delen deze technologie met alle andere bedrijven omdat we het zo belangrijk vinden.